Dit zeggen anderen over mij

Marijke

Beleidsmedewerker Onderwijshuisvesting en leerlingenvervoer (jan '24)

De coaching was heel waardevol. Ik heb er veel van geleerd en nieuwe inzichten opgedaan. Het heeft geleid tot persoonlijke groei en meer zelfvertrouwen. Ik kan nu beter omgaan met werkdruk, beter grenzen aangeven en heb tools gekregen om efficiënter te werken door het inzetten van Outlook op een goede manier. Het lukt me nu om perfectionisme wat meer los te laten en de ambitie wat bij te stellen, hiermee zorg ik beter voor mezelf. De vragen waarmee ik naar de coaching kwam zijn ruimschoots beantwoord. Rini komt later terug op dingen die hem eerder verteld zijn of bijvoorbeeld uit de testuitslag naar voren zijn gekomen. Hierdoor ontstaat bij mij het gevoel dat hij oprecht interesse heeft en betrokken is, dat is erg prettig. Het is ook fijn als Rini uit eigen ervaring informatie deelt. Daardoor ontstaat een gevoel van gelijkwaardigheid en verbinding. Door oefeningen te doen en gesprekken te voeren ontstaat vrijheid en daarin zie ik de kracht van Rini om zich te laten leiden door het moment waardoor ook de meeste inzichten ontstaan. Ik denk dat de manier van coachen die bij Rini past minder een vaste vorm of structuur heeft, juist in de vrijheid en verbinding zit zijn kracht.

--- --- --
Judith

Projectleider lokatie- en gebiedsontwikkeling gemeente Goirle (april 2023)

Op het moment van kennismaken was er direct een positieve en energieke sfeer. En dat we de sessies ook wandelend in de natuur konden doen zorgde meteen voor een klik. We hebben diverse gesprekken in de buitenlucht gehad en een aantal binnen, omdat dat handiger was voor de opdracht van die week. Dit deed echter niets af aan de kwaliteit van de sessies, want alle gesprekken en opdrachten hebben mij geholpen om inzicht te krijgen in mijn kwaliteiten, drijfveren en valkuilen. Rini is een oprecht en vriendelijk persoon die goed luistert naar wat je zegt en open en kritische vragen stelt. Daarmee zet hij je echt aan het denken en kom je zelf met de antwoorden op je eigen vragen. Hij haalt er uit wat erin zit, zonder te oordelen of te dwingen, want ‘alles is goed’ zoals Rini zelf zegt. Door onze sessies weet ik nu beter wat er wel en niet bij mij past en kan ik mezelf gunnen de stappen te zetten die goed zijn voor mij. Rini bedankt

--- --- --
Fleur Maas

Student social work bij Avans / thuisbegeleider bij Surplus (jan 2023)

"Ik heb de coachingsgesprekken met Rini als zeer prettig ervaren. Tijdens onze gesprekken stelde Rini vragen, met name open vragen, die mij echt lieten nadenken over wat ik nu precies wilde met mijn toekomstige baan. De tips die Rini mij heeft gegeven heb ik goed kunnen toepassen in de praktijk. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een leuke baan passend bij mijn wensen en behoeften. Nogmaals bedankt Rini!"

--- --- --
Inge

Casemanager revalidatiegeneeskunde / ergotherapeute v. Zuillichem (juni 2022)

"Rini is erg respectvol in de communicatie, nieuwsgierig,  in een mooie humoristische manier waarop hij aanzet tot denken en het formuleren van je eigen antwoord en oplossing. Hij heeft veel voorbeelden en kan de uitleg duidelijk geven. Hij heeft gestimuleerd vooral dicht bij mezelf te blijven. Hierin ligt denk ik de kracht van een goede coach". 

--- --- --
Karin Naaijkens

Beleidsadviseur Verkeer (feb 2022)

"Ik kijk met een voldaan gevoel terug op ons traject samen en ik sta voor een paar mooie uitdagingen. En ik beloof dat ik liever voor mezelf zal zijn ... Wil jij echt aan het nadenken gezet worden over je loopbaan en jouw ontwikkelingsmogelijkheden? Dan ben je bij Rini aan het juiste adres. Zijn kracht is het doorvragen op de juiste momenten. Er wordt niet gestuurd, het komt vanuit jezelf aan de hand van gesprekken en testen. Rini begeleidt je op een fijne professionele manier".

--- --- --
Mark van Opstal

Beleidsadviseur Wmo gemeente Dongen (jul 2021)

"Ik heb het loopbaantraject dat ik met Rini heb doorlopen als zeer prettig en verhelderend ervaren. Door middel van soms bijzondere en  verrassende methodieken zoals oefeningen en testjes, gesprekken en huiswerkopdrachten heb ik meer inzicht verkregen in kwaliteiten, kansen en mogelijkheden  maar ook mogelijke valkuilen. Zijn frisse blik en open vraagstelling maakt het je mogelijk om out of the box denken, te reflecteren en te bezinnen om de juiste afwegingen te kunnen maken. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in hernieuwde energie en de drive om nieuwe wegen te verkennen én te gaan bewandelen. Dank hiervoor Rini!"

--- --- --
Iris Luysterburg

HR-medewerker Daan (juni 2021)

"Mijn loopbaantraject met Rini heb ik ervaren als een prettig traject met veel open en doortastende vragen. Rini is een warm persoon, oprecht geïnteresseerd en vooral een goede luisteraar. Hij neemt geen genoegen met een kort antwoord. Is hierin kritisch en laat je vooral zelf naar antwoorden zoeken. Afwisselend traject met uitgebreide gesprekken en diverse testen. Deze testen laten zien waar je talenten en pijnpunten liggen. Daarnaast heeft Rini mij geholpen om inzicht te krijgen in voor mij belangrijke (loopbaan)waarden. Ik kan Rini als loopbaancoach van harte aanbevelen. Ik voelde mij door de “klik” direct op mijn gemak en kon helemaal mezelf zijn. Rini is een verbinder en weet op het juiste moment zijn netwerk in te zetten". 

--- --- --
Iris Hovens

Coördinator / klantmanager werk bij de gemeente Dongen (april 2021)

"Ik ben zeer dankbaar dat Rini me heeft geholpen in mijn ontwikkel / loopbaantraject. Door de enthousiaste en doortastende manier van vragen stellen is datgene wat onbewust me bezig hield concreet geworden. Middels testen en opdrachten zijn mijn kwaliteiten en drijfveren helder geworden en kan ik doelgerichte vervolgstappen zetten. Het traject was voor mij van perfecte duur en met een beknopte analyse heb ik voldoende handvaten gekregen om verder mee aan de slag te gaan en mezelf krachtig te kunnen presenteren. Dit loopbaantraject heeft me veel nieuwe inzichten, positieve energie en het vertrouwen in mezelf gegeven. Ik zou Rini zeker bij andere mensen aanbevelen omdat hij middels de juiste vragen en methodiek de kern weet te raken en hij je handvaten geeft om écht verder kunnen."

--- --- --
Liesbeth Molenaar

Huidtherapeut (januari 2021)

"Na lang wikken en wegen heb ik de stap gezet om te kijken waar mijn toekomst ligt en zocht ik contact met Rini. Hij heeft me aan het denken gezet, is scherp in zijn constateringen en doorziet je snel op een leuke en humoristische manier. Daarbij zeker ook niet te soft. Hij heeft leuke tools om te proberen je uit je schulp te krijgen en daarbij vraagt hij om naar jezelf te kijken, zodat niet hij, maar jij uiteindelijk je weg uitstippelt waar je je prettig bij voelt. Dit zonder oordeel en met veel passie voor zijn vak. Een aanrader!!"

--- --- --
Marieke Schreuders

Vaktherapeut bij Psychofysiek (december 2020)

"In beweging komen, uit je stoel in de actie modus gaan staan. Dat is waar ik aan denk als je Rini noemt als coach. Rini is oprecht geïnteresseerd en nieuwsgierig, stelt vragen die tot denken zetten en waardeert wie je bent als mens en als professional. Door Rini heb ik leren in zien dat door eerlijk naar je eigen dromen en verlangens te luisteren je vaak het antwoord al in huis hebt. Rini staat naast je als coach en gaat samen met jou het avontuur aan waarin je gaat ontdekken en ontmoeten. Door de gesprekken met Rini heb ik het lef en vertrouwen gekregen om mijn vaste, veilige en stabiele stek te verlaten om in een dynamisch, speels en jong bedrijf te stappen, waarin niks vast staat, behalve uitdaging en groei. Rini ontzettend bedankt!"

--- --- --
Kelly Buuron

Verpleegkundig specialist Franciscus Gasthuis & Vlietland (september 2020)

"Een quote die ik vind passen bij het traject wat ik bij jou heb doorlopen is: "Doing what you love is freedom, loving what you do is happiness". En het is allemaal goed. 

Samen zijn we op zoek gegaan naar welke waarden voor mij belangrijk zijn en in welke volgorde. Hierdoor kon ik in het soort werk een betere afwegingen maken in wat het beste bij mij past. Daarnaast droegen de gemaakte testen hieraan bij, maar gaven deze ook inzicht in hoe ik naar bepaalde situaties kijk, hiermee omga en waarom. Ook gaf dit inzicht in waarom sommige mensen anders naar situaties kijken dan ik en hoe je elkaar als team (of in privésituaties) dan kunt versterken als je dit weet. Al met al veel inzichten verkregen in wat voor mij niet enkel in werk belangrijk is, maar ook in de combinatie werk/privé. En dit werkt eigenlijk door in mijn hele leven en daar ben ik heel blij mee. Rini is een fijne (en gezellige) gesprekspartner, stelt op de juiste momenten de juiste vragen, triggert en zet jou in je kracht met gedurfde vragen en staat open voor alles. Wat misschien ook belangrijk is te vermelden is dat ook al ben je fysiek of mentaal beperkter in wat je kunt, dat jij dan juist veel kunt betekenen omdat jij naar voren brengt wat zijn/haar krachten zijn en wat je hiermee kunt. En vooral meedenkt in mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden. Dat vond ik heel belangrijk. Bedankt Rini."

--- --- --
Nadia Maréchal-Geubels

Medewerker bevolkingsadminstratie bij  PI Vught (maart 2020)

"In 2019 heb ik diverse gesprekken gevoerd met Rini in het kader van mijn loopbaanontwikkeling. Er was vanaf het eerste moment een 'klik'. Rini is een positief ingesteld mens, is betrouwbaar (doet wat hij zegt), ziet mogelijkheden, is een goede luisteraar, stelt de juiste (kritische) vragen (met de juiste intenties), stelt gerust waar nodig en moedigt aan op de juiste momenten. Daarnaast biedt Rini structuur tijdens de gesprekken en zorgt hij door middel van opdrachten voor afwisseling. Niet alleen maar praten, vooral ook zelf aan de slag. Dat heb ik als heel prettig ervaren! Uiteindelijk hebben de gesprekken met Rini mij nieuwe inzichten opgeleverd, waardoor ik inmiddels steeds beter weet wat wel en niet bij mij past. De vervolgstap is helder & working on it stap voor stap! Ik raad het iedereen aan om met Rini in gesprek te gaan!"

--- --- --
Annieck Havinga

Havinga massage (december 2018)

"Rini heeft mij echt heel goed geholpen. Hij is eerlijk, recht door zee en gaat een stap verder dan dat ik had verwacht van een loopbaantraject. Niet alleen maar standaard vragenlijsten maar echte diepe gesprekken waarin hij doorvraagt om achter dingen te komen die ik zelf niet wist. Wat vind je nu écht belangrijk en leuk en vooral: Waarom? Ik heb veel over mezelf geleerd, wat ik zoek in een baan (en waarom!) en ook wat ik vooral zou moeten vermijden. Ik dacht dat ik dat al wist maar ben zeker tot nieuwe inzichten gekomen. Als je echt tot de kern wil komen van wat bij je past en je bent niet bang voor iemand die geen genoegen neemt met simpele antwoorden dan moet je bij Rini zijn. Hij neemt jou en je zoektocht heel serieus en dat is wat ik nodig had."

--- --- --
Mike Bouwmeester

Adviseur bij Bewegin (oktober 2018)

"Rini heeft mij begeleid tijdens mijn zoektocht naar een volgende stap in mijn loopbaan. Vanaf het eerste gesprek heb ik Rini ervaren als iemand die het beste met mij voor heeft gehad. Zijn open en toegankelijke houding maakten dat ik me erg op mijn gemak heb gevoeld en met erg veel plezier aan mijn eigen ontwikkeling heb gewerkt. Rini is erg analytisch en weet de juiste prikkelende vragen te stellen om mij aan het denken te zetten. Dit heeft mij veel nieuwe inzichten gebracht en verder geholpen in het denkproces om mijzelf verder te ontwikkelen als persoon, maar ook binnen mijn carrière. Een mooie kans die ik heb gekregen en waar ik Rini enorm dankbaar voor ben!"

--- --- --
Erna Hamakers

(Lid klankbordgroep van leraren bij Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek en leerkracht basisonderwijs) (november 2017)

"Ben je niet helemaal tevreden meer met jouw plaats binnen je professionele werkkring? Ben je nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden, kansen of verdere ontwikkeling? Onder deskundige coaching van Rini krijg je alle ruimte om jezelf te (h)erkennen en mag je concrete volgende stappen gaan zetten, die naadloos aansluiten bij jou als persoon. In het afgelopen jaar heb ik Rini mogen ervaren als een professionele coach, met een tomeloze inzet voor mijn traject én oprechte interesse in mij als persoon. De afwisseling van een echte dialoog, luisteren en doorvragen, maar ook het toepassen van actieve werkvormen en opdrachten hebben me inzicht en bagage gegeven om de volgende stappen te zetten in mijn ontwikkeling."

--- --- --
Dit zeggen anderen over mij